Om anhconsult​

Bæredygtighed – Klima & Miljø – Arbejdsmiljø – Social ansvarlighed​

​Den menneskeskabte påvirkning af klima og miljø er af en sådan grad, at vi er nødt til at fokusere på vores adfærd for, at der stadig er en bæredygtig jordklode til de næste generationer.

​Der er rigtig meget vi alle kan gøre allerede i dag, som vil have en positiv effekt på samfundet. Grøn udvikling og omstilling, klimakompensering, klimaneutrale, sociale forhold er alle områder, som vi hører meget om lige nu.

Vi kan rådgive og hjælpe med jeres arbejde inden for bæredygtighed, såsom klima & miljø, arbejdsmiljø og social ansvarlighed.

Annette Hansen

Annette Hansen

annette@anhconsult.dk
+45 4212 6655
Se mere på LinkedIn

​Jeg har mere end 15 års erfaring med bæredygtighed, CSR og arbejdsmiljø på ledelsesniveau, i Danmark og internationalt.

Som tidligere leder for bæredygtighed i en række større danske virksomheder, har jeg haft overordnet ansvar for alle aspekter af bæredygtighedsarbejdet, fra udvikling af bæredygtighedsstrategier og mål til vurdering af leverandører og årlig rapportering. I mit arbejde med bæredygtighed lægger jeg særlig vægt på at balancere økonomisk, miljømæssig og social bæredygtighed i en tilgang, der tager udgangspunkt i virksomhedens kerneforretning og skaber værdi for virksomheden såvel som for samfund og miljø.

​Seneste ansættelser

  • Head of Sustainability & SSHE (security, safety, health and environment), OKQ8 Scandinavia
  • Director of Sustainability, DuPont Nutrition & Health
  • Director of Sustainability, Danisco A/S

​Bestyrelses- og udvalgsarbejde

  • Medlem af Board of Directors for Sedex (Supplier Ethical Data Exchange)
  • Medlem af Dansk Industri’s Udvalg for Miljø
  • Medlem af Bestyrelsen for DFK (Dansk Forening for Kvalitet)
Søren

​Søren Jensen

soeren@anhconsult.dk
+45 2220 2876
Se mere på LinkedIn

Jeg har mange års erfaring som revisor og rådgiver for mange virksomheder, undervisningsinstitutioner, velgørende institutioner, fonde, foreninger, NGO´ere og offentlige myndigheder.

Mange års erfaring fra bestyrelsesarbejde.

Seneste ansættelse

  • Statsautoriseret revisor og partner, Deloitte